Seasonal Kitchen (シーズナル・キッチン)

我が家の周りはまだ雪景色。
でも、心はすでに春。
シーズナル・レストランがオープンされたとなれば、
我が家の「シーズナル・キッチン」もオープンです。

Around the home is still snow...
However, our minds are already Spring.
While the seasonal restaurants are already opened,
our "Seasonal Kitchen" is opened, too !

初日は、お刺身でも食べられる新鮮なツナを、
表面だけ、こんがりと。
最高の出来上がり。

First BBQ is "fresh Sashmi grade Tuna".
We baked it quickly both sides.
So, the inside is still raw.
It is perfect cooking !

b0129324_00461058.jpg
そして、第二弾、翌日は、、、
塩焼きシュリンプ。
アツアツで、シェルを取るのが大変だけど。笑

The second BBQ on the next Day is
Shrimp with just salt.
It is a little challenging to peeling the hot hot shell.
However, it is a worth doing it.
b0129324_22423254.jpg
そして、なんと、翌日も、三日連続のBBQ!
定番、メインで養殖されているフレッシュなサーモンの登場。
ほどほどに締まった身と、
ほどほどの油が美味しいサーモン。
皮までパリパリに焼いて頂きます。

Then, next day, three days continuously...is BBQ!
The day's fish is a popular BBQ dish for our house, Fresh Salmon.
This Salmon is farmed in the Maine Coast.
The fish has enough oil with lean body.
And my favorite part is a crispy skin :-)

b0129324_22423394.jpg
3連続、大成功のスタート。
さあ、次は、どんなものを焼こうかなあ〜。

We started perfectly our BBQ !
We are thinking what is next ?


by falmouthME | 2018-03-29 00:10 | Neighborhood
<< Fresh ! Spring Sign (春の... >>