Syoku Pan (食パン)

彼への日本からのお土産定番になりつつある「食パン」
今回は、”大地のパン”を。
朝10時前に東京駅に着き、お店へ。
すでに、スライスされた食パンしかなく、ちょっと残念。
そして、お目当の「ハルユタカ」はラストワンの3枚切り半斤。
なんとか、ゲットです。
せめて、何かもう半斤をと思い、選んだのは「有機の畑」
こちらは、半斤が4枚切り。
大切に持ち帰って来ました。

"Syokupan" became a standard souvenir from Japan to my partner.
This time I chose "Daichi no Pan."
Upon arriving at Tokyo Station before 10:00AM,
I visit to the shop.
However, unfortunately whole loaves are sold out already.
Indeed, my target bread "Haruyutaka" is only one package of half loaf, 3 slices.
No doubt, I grasp it.
In addition, I chose another half loaf, "Yuuki no hatake."
The package has 4 slices.
I put these two package into my suit case and return to home.
Syoku Pan (食パン)_b0129324_02434695.jpg

翌朝、「ハルユタカ」をトーストして。
砂糖、油脂、乳不使用ととは思えない、しっとり感。
米粉と米麹の力なのでしょうか?
私、このパン大好き!
ちょっと、はまりそう !

Next morning, we toast "Haruyutaka."
While it doesn't use any sugar, oil and milk product,
It is very moist.
I believe the moisture comes from rice flour and malted rice.
I love this bread !
I could become addicted to this bread !

翌々日は、「有機の畑」をトーストして。
こちらは、しっかりと麦の味がするパン。
人により、好き嫌いがはっきりするだろうな。と感じるパンでした。

The following morning, we have "Yuuki no hatake."
I feel this bread has strong wheat taste.
I think this bread is clearly distinguished into two groups: either someone loves this bread or someone may not.


+++
ブーランジェリーラ・テール
BOULANGERIE LA TERRE
(本社)
東京都世田谷区三宿 1-4-24
(03) 3422-1935






by falmouthME | 2017-07-21 00:05 | Neighborhood
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